Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kobna obrana

Veliki udarac za francusku rukometnu reprezentaciju!

Thierry Omeyer, trofejni 36-godišnji vratar Montpelliera i francuske reprezentacije, zbog ozljede lakta će najvjerojatnije propustiti Europsko prvenstvo u Danskoj u siječnju iduće godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna obrana na šuterskom treningu prošle subote bila je kobna za Omeyera, vratara koji je toliko puta svojim intervencijama izluđivao hrvatske rukometne reprezentativce na velikim natjecanjima. Zadobio je težu ozljedu lijevog lakta i morat će na operaciju.

Procjenjuje se da bi Omeyer zbog ove ozljede trebao pauzirati najmanje tri mjeseca, što znači da francuska reprezentacija neće moći računati na njegove usluge na Europskom prvenstvu u Danskoj, od 14. do 26. siječnja iduće godine.

Omeyer je s francuskom selekcijom osvojio dvije zlatne olimpijske medalje na Igrama u Pekingu 2008. i Londonu prošle godine, tri zlata i dvije bronce na svjetskim prvenstvima, te dva zlata i jednu broncu na europskim smotrama. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider