Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Fantastična partija

Velika pobjeda Medveščaka: U Ledenoj pao moćni Metalurg!

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka ostvarili su šestu uzastopnu pobjedu u KHL-u svladavši u petak u Domu sportova veliki Metalurg iz Magnitogorska sa 4-1 (0-0, 3-0, 1-1).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medveščak je do velikog skalpa stigao sjajno odigranom drugom trećinom u kojoj je postigao tri pogotka, sve s igračem više na ledu. U strijelce su se upisali Milan Jurčina (21:35), Radek Smolenak (24:56) i Marek Kvapil (31:54). Početkom trećeg dijela Vladislav Kaletnik (42:55) je smanjio na 3:1, ali da se gosti iz Sibira, koji su 2014. osvojili naslov prvaka, sasvim ne približe pobrinuo se odlični Gašper Krošelj, koji je zaustavio čak 33 od 34 udarca u svoj gol (po 14 u prvoj i trećoj trećini). Konačnih 4:1 svojim je drugim golom postavio Kvapil (59:53) pogodivši praznu mrežu sedam sekundi prije kraja.

Medveščak je i dalje peti u Zapadnoj konferenciji sa 30 bodova, koliko imaju i treći Dinamo Moskva, te četvrti Lokomotiv, a samo bod više ima drugi Jokerit. Na vrhu je CSKA sa 34 boda.

Metalurg je peti na Istoku sa 26 bodova.

Priliku za produžetak pobjedničkog niza Medveščak će imati u nedjelju kada u Dom sportova stiže Salavat Julajev, dok će u srijedu za pet dana Medvjedi gostovati upravo kod Metalurga u Magnitogorsku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider