Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vaterpolska Liga prvaka

Jug i Pro Recco bez pobjednika

Jug je remizirao 5:5 s Pro Reccom u 7. kolu skupine B Lige prvaka

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vaterpolisti Juga CO u susretu su 7. kola skupine B Lige prvaka na svom terenu protiv talijanskog Pro Recca odigrali 5-5 (1-2, 3-3, 0-0, 1-0).

Tri gola za Dubrovčane postigao je Felipe Perrone, a po jedan su pogodak dodali Javier Garcia i Paulo Obradović, dok je najbolji strijelac u redovima Pro Recca bio Sandro Sukno s dva gola.

Nakon sedam odigranih kola Pro Recco i Jug CO su na vrhu skupine B sa po 16 bodova, jednim više od trećeg Szolnokija, te su ta tri sastava izborila nastup na završnom turniru šest momčadi.

Jug CO će u 8. kolu 16. travnja u goste Szolnokiju.

Ranije u subotu Primorje EB je susretu 7. kola skupine A na domaćem terenu svladalo njemačkog predstavnika Spandau 04 sa 14-4 (5-1, 2-2, 2-0, 5-1). Petar Muslim s tri gola bio je najefikasniji u riječkom sastavu, dok su po dva pogotka dodali Ante Vukičević, Nikola Dedović i Miho Bošković.

Nakon sedam kola Primorje EB dijeli treće mjesto sa 11 bodova, koliko ima i Barceloneta. Na vrhu je Olympiakos sa 15 bodova ispred Egera sa 14, dok su na dnu Spandau 04 s tri i Jadran iz Herceg Novog s dva boda.

U 8. kolu 16. travnja Primorje EB će na Kantridi ugostiti Olympiakos.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider