Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sjajni Dubrovčani

Jug dobio Partizana u Beogradu, poraz Primorja u Barceloni

Polovičan uspjeh ostvarile su hrvatski prvak i doprvak u šestom kolu Lige prvaka u vaterpolu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vaterpolisti Juga CO u srijedu su u susretu šestog kola skupine B Lige prvaka u Beogradu pobijedili Partizan sa 10:6 (3-1, 3-1, 1-1, 3-3).

Jugaši su dominatno krenuli u susret i golovima Vrlića, Perronea te Pave Markovića poveli su 3:0. Do poluvremena su održavali prednost od dva do tri gola. Ni u posljednje dvije četvrtine igrači Partizana nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti, tek su polovicom zadnje dionice došli na dva gola zaostatka, i to je bilo sve.

I prije tjedan dana Jug je slavio protiv Partizana, tada je na svom bazenu pobijedio sa 12-4.

Kod Juga Josip Vrlić, Javier Garcia, Felipe Perrone i Paulo Obradović zabili su po dva gola, a Luka Lončar i Pavo Marković dodali su po jedan. U redovima Partizana Gavril Subotić upisao je dva pogotka, a Lucas Geilen, Dimitrios Tigkas, Đorđe Tanasković i Ognjen Stojanović po jedan.

Vaterpolisti Primorja EB su u susretu 6. kola skupine A izgubili na gostovanju kod Barcelonete sa 7:9 (1-1, 0-4, 3-1, 3-3).

Dvoboj je praktički bio odlučen u drugoj četvrtini koju je Barceloneta riješila u svoju korist sa 4-0 i povela sa 5-1. U nastavku se Primorje u nekoliko navrata uspjelo primaknuti na dva gola razlike, 6-4 na kraju treće četvrtine, te 7-5, 8-6 i 9-7 u četvrtoj četvrtini, no ne i bliže.

Miho Bošković je s četiri gola bio jedini raspoloženi igrač Primorja, po jedan pogodak dodali su Cosmin Radu, Petar Muslim i Anđelo Šetka, dok su kod Barcelonete najbolji bili Martin Famera s tri i Marc Roca s dva gola.

Ovim porazom Primorje EB uvelike si je smanjio izglede za plasman na završni turnir šest momčadi, trenutačno je treće na ljestvici s osam bodova, koliko ima i četvrti Eger, ali s utakmicom više od mađarskog predstavnika, koji ionako ima osiguran plasman na završni turnir kao domaćin.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider