Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bolnica u Poljskoj

Teža ozljeda za Čupića, Štrlek operiran, Buntić se potukao i ozlijedio šaku!

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić ipak je teže ozlijedio rame u završnici posljednje utakmice Svjetskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nažalost, detaljan pregled ramena Ivana Čupića u Zagrebu pokazao je težu ozljedu. Došlo je do potpune luksacije ramena (iščašenje). Rame je odmah po ozljedi vraćeno na mjesto na kojem je i došlo do rupture ligamenata te do odlomljivanja jednog dijela kosti lopatice.

Hrvatski reprezentativac morat će na operaciju u specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion. Oporavak i rehabilitacija trajat će tri mjeseca.

Desno krilo Kauboja tako se pridružilo Manuelu Štrleku koji je operiran i pauzirat će sedam do devet tjedana te Denisu Buntiću koji će za oporavak zbog puknuća kosti u šaci trebati 10 do 12 tjedana. Međutim, Buntić bi mogao biti i strogo kažnjen, s obzirom da do ozljede nije došlo za vrijeme sportske aktivnosti nego, kako navode poljski mediji, u tučnjavi kada je branio prijateljicu.

Veliki je to udarac za ovogodišnji hit Lige prvaka poljski Vive Targi Kielce, u čijim redovima igraju sva tri spomenuta hrvatska reprezentativca. K tome, Čupić je vodeći strijelac Lige prvaka s 49 pogodaka i ponajveća uzdanica Poljaka koji su ove godine postavili visoke ciljeve.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider