Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pripremite se na adrenalin

Snowboard spektakl na Sljemenu za oproštaj od sjajne sezone

Snowboard klub Jeti 14. travnja 2013. na Sljemenu organizira natjecanje i cjelodnevno događanje za sudionike, sportske klubove, djecu i mlade...

Cilj događanja je promocija sporta među mladima te druženje članova kluba i ostalog građanstva. Kako je snowboard klub Jeti neprofitna udruga, sve aktivnosti koje će se odvijati, organiziraju se pro bono radom članova i simpatizera ovoga sporta.

Skijaška i snowboard sezona ove godine na Sljemenu je u svim aspektima bila više nego dobra. Grad Zagreb zabjelio se mnogo puta, a Sljeme i u ovome trenutku mami ljubitelje zimskih sportova svojim sniježnim skijaškim stazama. Svima je već polako dosta zime, stoga smo se odlučili oprostiti od sezone na primjeren i dosad neviđen način.

Raspored događanja je sljedeći:

12.00-13.00 - OLLIE KONTEST ( NATJECANJE U NAJVIŠEM SKOKU)

13.00-14.00 - ZAGRIJAVANJE ZA FREESTYLE NATJECANJE

14.30-15-30 - FREESTYLE NATJECANJE

16.00-16.30 - NATJECANJE U SLALOMU

17.00-18.00 - MODNA REVIJA I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA SVIH DISCIPLINA

18.30 REZIME SEZONE

Setup parka sastajati će se od 4 cijevi (5m, 3m, 2.5m), railova (6m, 4m, 3m), dva manja kikera, pole jama i box-a (8m).

U sklopu natjecanja očekuje se dolazak afirmiranih stranih i domaćih bordera tako da se pripremite za mnogo adrenalina i ekstremne vožnje. Event će se održati na vrhu bijelog spusta (Činovnička livada) u blizini popularne i svima drage kućice snowboard kluba Jeti, gdje vas uz raznovrsnu ponudu okrijepe očekuje i prateći glazbeni program nekolicine DJ-a. Program će biti upotpunjen bogatim nagradnim fondom za natjecatelje i publiku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider