Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bolji od Tatrana

SEHA liga: CO Zagreb završio na trećem mjestu

Rukometaši CO Zagreba završili su sezonu u SEHA ligi na trećem mjestu. Na završnom turniru u Novom Sadu upisali su pobjedu u utakmici za treće mjesto protiv Tatrana iz Prešova s 36:28.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon polufinalnog poraza od Vardara u petak, rukometaši CO Zagreba igrali su za treće mjesto na Final Fouru SEHA lige u Novom Sadu, a protivnik je bio slovački Tatran Prešov. Zagrebaši su na kraju bili bolji s 36:28 i tako završili sezonu odmah iza Vardara i Meškova koji će u kasnijem finalnom dvoboju odlučiti o novom prvaku.

CO Zagreb je u Novi Sad stigao kao branitelj naslova, međutim Vardar je bio prejak i protiv Slovaka se tražila pobjeda za ljepši oproštaj od sezone. Ona je i ostvarena dominacijom u najvećem dijelu susreta, a za to su ponajviše zaslužni deseterostruki strijelac Sandro Obranović i vratar Ivan Stevanović s 13 obrana.

Već do poluvremena Zagrebaši su se uspjeli odvojiti i na odmor otići s ugodnih 18:12 te su u nastavku susreta bez problema zadržali stečenu prednost. Tek u jednom trenutku Slovaci su uspjeli doći na četiri gola zaostatka (24:20), ali CO Zagreb nakon toga radi seriju 5:0 i rješava pitanje pobjednika.

Uz najbolje Zagrebove pojedince Stevanovića i Obranovića istaknuli su se i s po četiri gola Ilija Brozović i Luka Stepančić dok su kod Tatrana bolji od ostalih bili Oliver Rabek sa šest golova i Jakub Krupa s 11 obrana. Šesto pogodaka postigao je i Dainis Kristopans, ali uz slab postotak realizacije 6-16.

SEHA liga, za treće mjesto:

CO Zagreb – Tatran Prešov 36:28

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider