Automoto
SPORTOVI
Automoto
Kolaju razne teorije

Schumi prije teške nesreće pomogao prijatelju?

Medijskim eterom još uvijek kolaju kojekakve interpretacije drame koja se dogodila u francuskim Alpama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je službena istraga još u tijeku, eterom kolaju razne verzije nesreće koja je zadesila Michaela Schumachera. Schumacherova menadžerica, Sabine Kehm, odbacila je spekulacije kako je njezin štićenik skijao velikom brzinom prije teške nesreće koju je pretrpio u francuskim Alpama. Khem tvrdi da je razgovarala s nekoliko svjedoka te je dala svoju verziju nezgode koja je rezultirala teškom ozljede glave slavnog Nijemca:

Schumacher je malo bolje, ali i dalje kritično: Incident u bolnici!

„Očito je da mu je kaciga pukla. No, to ne znači da je Michael skijao velikom brzinom. Nije išao brzo. Zapeo je za stijenu i pao na glavu. Bio je to splet nesretnih okolnosti“, kazala je Kehm dodavši kako Schumacher nije bio samo sa svojim sinom na skijalištu u francuskim Alpama.
„Skijao je zajedno sa skupinom prijatelja“, kazala Kehm, a prenosi francuski Ledauphine.com.
„Razgovarala sam s nekoliko učitelja skijanja i oni su mi rekli da se to moglo dogoditi i da je vozi 10 km/h“, prenosi Khemove riječi Guardian.

Međutim, još uvijek kolaju razne interpretacije drame koja se dogodila u francuskim Alpama. Njemački dnevnici Frankfurter Allgemeine Zeitung i Welt, donose svoju verziju priče, pozivajući se na Kehm, prema kojoj je Schumacher neposredno pred nezgodu pomogao palom prijatelju pa zbog toga nikako nije mogao brzo skijati. Schumacher je nakon toga navodno odskijao u duboki snijeg između dvije padine gdje se dogodila teška nesreća.

Tek nekoliko sati kasnije ovu verziju je prenio njemački visokotiražni tabloid Bild, koji važi za „žuti medij“. Svjetski mediji su Kehmove riječi prenijeli u upravnom govoru i nigdje nisu spomenuli kako je Schumijeva menadžerica rekla da je prije nesreće pomogao prijatelju.

Teško je reći je li u pitanju klasično „romantiziranje“ cijele priče, što poslovično prati ovakve slučajeve. Uglavnom, službena istraga je još u tijeku, a rezultati istrage bit će poznati tek za nekoliko dana.
„Još je rano za donošenje zaključaka. Više ćemo znati za dva-tri dana“, engleski Guardian prenosi riječi službenih lica koje vode istragu. Do tada će biti ispredane razne priče, a povijest nas uči da ni nakon toga neće prestati naklapanja. Tako je to gotovo uvijek kada je riječ u nesrećama slavnih osoba. U ovom trenutku je najvažnije da se Schumacher oporavi, a sve ostalo manje je bitno.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider