Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gerbec i Straga bez finala

Sanja Jovanović sedma u finalu EP-a na 50 metara leđno

Hrvatska plivačica Sanja Jovanović osvojila je sedmo mjesto u finalu discipline 50 metara leđno na Europskom prvenstvu u kratkim bazenima koje se održava u danskom Herningu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dubrovkinja je u finalu otplivala 27.18. Pobijedila je Čehinja Simona Baumrtova koja je plivala 26.26, a Sanja Jovanović je od nje bila sporija za 92 stotinke sekunde.

Drugo mjesto osvojila je Poljakinja Aleksandra Urbanczyk sa pet stotinki sporijim vremenom od pobjednice, dok je trećeplasirana Šveđanka Michelle Coleman zaostala 41 stotinku za Baumrtovom.

Sanja Jovanović u ovoj disciplini je prije četiri godine u Istanbulu otplivala još uvijek aktualni svjetski rekord 25.70.

Inače, u polufinalu je Sanja Jovanović plivala deveto vrijeme, 27.44.

Saša Gerbec i Dominik Straga nisu se uspjeli kvalificirati u finale. Obojica su u svojim polufinalnim disciplinama osvojili 19. mjesto, Gerbec na 50 metara prsno (27.34), a Straga na 100 metara mješovito (54.89).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider