Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Elitna konkurencija

Spektakl na 'Hanžeku': Perković protiv olimpijske doprvakinje i još dvije finalistice

Dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković će i ove godine doći na Hanžekovićev memorijal kako bi proslavila olimpijsko zlato, a jedna od suparnica će joj biti srebrna iz Rio de Janeira Francuskinja Mélina Robert Michon.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković će i ove godine doći na Hanžekovićev memorijal kako bi proslavila olimpijsko zlato, ali i pobijedila uz što bolji rezultat, a jedna od suparnica će joj biti srebrna iz Rio de Janeira Francuskinja Mélina Robert Michon, najavili su u utorak organizatori.

Sandra Perković je već prilikom obilaska stadiona Mladosti na Savi prije dva tjedna najavila da će dati sve od sebe da prebaci 70 metara što bi bio novi rekord mitinga. Prošle godine je njezin disk pao na 69.88 metara.

Olimpijska pobjednica će 6. rujna na stadionu Mladosti imati i dostojnu konkurenciju u olimpijskoj doprvakinji Michon te još dvije finalistice iz Rija - Nadine Müller i Shanice Craft. Budući da Michon i Fisher ove godine bacaju preko 66 metara, očekuje nas odlično natjecanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider