Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pobjede Chicaga i Winnipega

Rangersi bolji od Blue Jacketsa, Detroit pregazio Toronto

Columbus Blue Jackets su bili na najboljem putu da ostvare početak sezone iz snova nakon što su poveli protiv New York Rangersa sinoć kada je Brandon Saad zabio gol manje od četiri minute prije kraja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim New York Rangers su odgovorili s tri gola u minutu i 17 sekundi igre i porazili Blue Jackets sa 4-2 u njihovoj Nationwide Areni.

Columbus je uz potporu pune dvorane igrao energično od početka. Iako su Rangersi poveli pogotkom Zuccarella 44 sekunde prije kraja prve trećine, Cam Atkinson je izjednačio u 11. minuti u drugoj trećini. Saad je doveo Blue Jacketse u vodstvo od 2-1 3 minute i 50 sekundi prije kraja.

Oscar Lindberg je izjednačio za New York 2:36 prije kraja, a Kevin Hayes je svladao golmana Sergeia Bobrovskyja 17 sekundi kasnije za vodstvo New Yorka od 3-2. Mats Zuccarello, koji je zabio i prvi gol za Rangerse, zapečatio je pobjedu za svoju momčad 1:19 do kraja.

Rangersi (2-0-0) imaju najveći broj pobjeda u gostima i broj osvojneih bodova u gostima u zadnje dvije sezone, a ovu su otvorili s pobjedom od 3-2 nad Chicago Blackhawksima u srijedu. U subotu igraju u Madison Square Gardenu.

Vratar Rangersa Henrik Lundqvist obranio je 31 udaraca prema svojim vratima, dok je vratar Blue Jacketsa Bobrovsky 21.

U drugoj utakmici igranoj sinoć Winnipeg Jetsi su sa 3-1 svladali New Jersey Devilse. Centar Mark Scheifele i Blake Wheeler zabili su za vodstvo Winnipeg Jetsa u drugoj trećini u razmaku od 2:43 minute. Treći gol zabio je Andreqw Ladd, a vratar Jetsa Michael Hutchinson imao je 20 obrana u pobjedi.

Cory Schneider je imao 27 obrane za Deviles, a jedini strijelac za momčad iz New Jerseya bio je Jiri Tlusty.

Chicago Blackhawksi su sa 3-2 svladali sinoć New York Islanderse nakon produžetka. Patrick Kane je zabio svoj drugi pogodak na utakmici 3:11 minute prije kraja produžetka.

Centar Artem Anisimov je također bio strijelac za Chicago, dok je vratar Corey Crawford obranio 34 udarca prema svojim vratima.

Golove za Islanderse zabili su kapetan John Tavares i Marek Zidlicky, a vratar Thomas Greiss je imao 32 obrane.

Detroit Red Wingsi su lako pobijedili Toronto Maple Leafse sa 4-0. Tri pogotka za pobjedničku momčad zabio je Justin Abdelkader, jedan gol zabio je Dylan Larkin, a vratar Jimmy Howard zaustavio je 22 udarca prema vratima Detroita.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider