Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Borba za Ligu prvaka

Primorje slavilo u Beogradu, Mladost izgubila od moćnih Talijana

Vaterpolisti Mladosti poraženi su u u prvoj utakmici 3. kruga kvalifikacija Lige prvaka u Italiji od Pro Recca s 10-6.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrepčani su očekivano doživjeli poraz protiv najskuplje momčadi svijeta, ali se nisu osramotili. Za Mladost je dva pogotka zabio Lončar, a po jedan Bukić, Milaković, Buha i Vukičević, dok je Pro Recco predvodio Maro Joković s dva zgoditka. Uzvrat je 12. studenoga u Zagrebu.

Vaterpolisti riječkog Primorja zato su nadomak plasmana u natjecanje po skupinama Lige prvaka nakon što su u prvoj utakmici 3. kruga kvalifikacija u Beogradu svladali Crvenu Zvezdu s 14-11 (2-2, 3-2, 4-5, 5-2). Junak dvoboja za Riječane bio je Cosmin radu s čak pet pogodaka, dok je Zvezdu predvodio Dimitrije Obradović s četiri gola. Uzvrat je 12. studenoga u Rijeci, a pobjednik ovog dvoboja igrat će u skupini B Lige prvaka s Jugom, Partizanom, njemačkim Spandauom i boljim iz dvoboja mađarskih klubova OSC Budimpešta i Szolnoka.

Primorje nadomak Lige prvaka

Vaterpolisti riječkog Primorja nadomak su plasmana u natjecanje po skupinama Lige prvaka nakon što su u prvoj utakmici 3. kruga kvalifikacija u Beogradu svladali Crvenu Zvezdu s 14-11 (2-2, 3-2, 4-5, 5-2).

Junak dvoboja za Riječane bio je Cosmin radu s čak pet pogodaka, dok je Zvezdu predvodio Dimitrije Obradović s četiri gola. Uzvrat je 12. studenoga u Rijeci, a pobjednik ovog dvoboja igrat će u skupini B Lige prvaka s Jugom, Partizanom, njemačkim Spandauom i boljim iz dvoboja mađarskih klubova OSC Budimpešta i Szolnoka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider