Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prvi u povijesti kluba

Primorje na korak od naslova prvaka

U užarenoj atmosferi na bazenu na Savi zagrebačka je HAVK Mladost poražena I u drugoj utakmici Prvenstva Hrvatske od riječkog Primorja EB rezultatom 5:11.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se Mladost borila svim snagama, jako krenula u utakmicu i vodila nakon prve četvrtine, Primorje je već u drugoj četvrtini ubacilo u petu brzinu i sve do kraja druge finalne utakmice vodilo cijelo vrijeme. Najbolji strijelac na strani Mladosti bio je Kristijan Milaković s postignuta tri gola, dok je kod Riječana najbolji bio Denes Varga takoder s tri gola.

“Teška utakmica. Bilo je trenutaka kad smo bili bolji od Primorja, no jednostavno nije išlo. Nemamo dosta veliku širinu i to je veliki problem! ” izjavio je trener HAVK Mladost Vjekoslav Kobešćak.

Treća finalna utakmica prvenstva Hrvatske igra se u srijedu na bazenu Kantrida u 18.50 sati. Želi li nastaviti borbu za naslov prvaka HAVK Mladost mora pobijediti u Rijeci, no ako ne uspije riječko Primorje postaje novi prvak države, I to prvi puta u povijesti tog kluba. Velika bitka je još pred nama!

“Bila je ovo jedna kvalitetna, tvrda utakmica kakvu smo i očekivali. Igrali smo odlično u obrani, dobro iskoristili prilike s igračem više. Ostaje još jedna utakmica pred domaćim navijačima, vjerujem kako možemo pobijediti i osvojiti prvi naslov prvaka Hrvatske!” izjavio je trener Primorja EB Ivan Asić. (T.D.)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider