Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bomba iz Rusije

Predsjednik KHL-a: Medveščak u utorak postaje član ruske lige!

"U utorak me očekuje sastanak s vodstvom Medveščaka, trebao bi biti formalnost", poručio je Aleksandr Medvjedjev.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Inspekcijsko povjerenstvo koje smo prošle srijede poslali u Zagreb vratilo se s vrlo dobrim dojmovima. U utorak me očekuje sastanak s klupskim vodstvom. Trebao bi predstavljati formalnost: dvojben je još samo Medveščakov budžet, premda u klubu tvrde da su spremni ne samo obećati ga, nego i zajamčiti. Riječ je o istom jamstvu kakvo smo dobili od Sume (novi član lige iz Vladivostoka, op. a.)", izjavio je prvi čovjek Kontinentalne hokejaške lige nastavivši:

"Mislim da ćemo od sezone 2013/14 imati ligu s 28 klubova, tj. mislim da će Medveščak zaokružiti natjecanje kao 28. klub. Imat ćemo četiri divizije sa po sedam momčadi."

Naglasio je Medvjedjev također argument koji bi trebao prevagnuti na pozitivno rješenje Medveščakova pitanja.

"Iz Zagreba su nam predstavili preliminarnu listu hokejaša iz AHL-a koje namjeravaju angažirati za slučaj da ih primimo. Na njoj je preko 15 igrača koji su potvrdili da žele nastupati za Medveščak u KHL ligi. Riječ je redom o Kanađanima i Amerikancima hrvatskih korijena koji igraju hokej na iznimno visokoj razini."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider