Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Važna utakmica

PPD Zagreb zove navijače: Besplatno u Arenu na Ligu prvaka

Rukometaše Prvog plinarskog društva Zagreb u subotu, 14. veljače u Areni Zagreb očekuje dvoboj 09. kola VELUX EHF Lige prvaka u kojemu će s početkom u 18.00 sati ugostiti španjolske viceprvake,Naturhouse La Rioju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na konferenciji za medije susret sa španjolskim predstavnikom najavili su trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović i rukometaš Luka Stepančić.

''Pred nama je izuzetno ozbiljna utakmica, kvalitetan protivnik i smatram da ćemo u subotu morati biti na svom maksimumu kako bi upisali novu pobjedu. Kao što znate ne možemo računati na već neko vrijeme ozlijeđenog Domagoja Pavlovića, a nakon utakmice s Vardarom u Osijeku ostali smo i bez Sandra Obranovića. Dodatni problem javio se s temperaturom Tončija Valčića koji već dva dana ne trenira, ali iskreno se nadam da će naš liječnički tim biti na visini zadatka i da ćemo u subotu moći računati na stožernog čovjeka u našoj obrani. Nisam trener koji će kukati zbog onih koji ne mogu igrati. Kad bi tako postupio to bi značilo da ne vjerujem u one koje imam na raspolaganju, a jasno je da ja svim svojim igračima vjerujem'', kazao je u uvodu konferencije za medije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović.

''U Logroñu smo odigrali jednu vrlo dobru utakmicu u kojoj smo veći dio susreta bili bolja momčad i u kojoj smo imali vodstvo do pred sam kraj kada je nažalost po nas utakmica završena našim tijesnim porazom. Taj rezultat bi nam možda dao za pravo da se smatramo favoritima u uzvratu, ali moram naglasiti kako je La Rioja izuzetno dobra ekipa koja je baš evo neki dan protiv Guadalajare postigla čak 40 golova. Činjenica da su već danas stigli u Zagreb i da će popodne trenirati u Kutiji šibica dovoljno govori o tome da su itekako ozbiljan kolektiv i da smatraju kako nas mogu pobijediti u Zagrebu i preuzeti od nas treće mjesto na ljestvici. S druge strane ja moram naglasiti kako su slično razmišljali i oni iz THW Kiela i PSG-a pa svi znamo kako je to završilo'', kazao je trener Vujović, te za kraj dodao:

''Moja ekipa je dobro raspoložena, u dobrom smo momentu forme i imamo veliki motiv da pokažemo da smo bolji od Španjolaca. Korak po korak krećemo se prema nekim željenim ciljevima, a prvi od njih je pobjeda nad La Riojom. Ostavit ćemo srce na terenu ne bi li još jednom razveselili zagrebačke ljubitelje rukometa i ne bi li s pet domaćih pobjeda zaključili grupnu fazu Lige prvaka'', zaključio je svoje izlaganje trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

''Moram se za početak vratiti na onu utakmicu s Vardarom. Ne pobjeđuje se svaki dan jedna tako kvalitetna ekipa i svakako da nam je ta pobjeda na početku drugog dijela sezone došla kao naručena, odnosno da ćemo na krilima slavlja nad makedonskim viceprvakom lakše ulaziti u neke nove izazove od kojih je prvi upravo utakmica s La Riojom. Cijeli tjedan radimo jako dobro ne bi li se što bolje pripremili za susret sa Španjolcima. Činjenica je da nam fale neki igrači, ali koga nema bez njega se može. Još uvijek nas jako smeta onaj poraz iz Logroña gdje smo očigledno bili bolja momčad. Imamo veliku želju i mi igrači ćemo dati sve od sebe ne bi li uzvratili Španjolcima i time potvrdili treće mjesto u skupini Lige prvaka'', poručio je na konferenciji za medije rukometaš Prvog plinarskog društva Zagreb Luka Stepančić.

Utakmica Prvog plinarskog društva Zagreb i Naturhouse La Rioje na rasporedu je u subotu u Areni Zagreb. Početak utakmice predviđen je za 18.00 sati, a ulaz je slobodan.

Radno vrijeme blagajni Arene Zagreb:

četvrtak (12. 02. 2015.) od 17.00 do 19.00 sati
petak (13. 02. 2015) od 17.00 do 19.00 sati
subota (14. 02. 2015) od 14.00 do 18.00 sati

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider