Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
I dalje u igri za drugi krug

Veliki preokret Zagreba: U Areni pao prvak Njemačke!

Samo šest golova primili su zagrebaši u drugom poluvremenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 9. kola B skupine Lige prvaka rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb pobijedili su u Areni njemački Rhein-Neckar Lowen sa 25:21 (10:15) upisavši drugu pobjedu u skupini.

Do sada jedinu pobjedu hrvatski prvak je ostvario u petom kolu pobijedivši na svom parketu vodeću momčad skupine Vardar 28:27.

Nakon prvog poluvremena susreta protiv RN Lowena činilo se kako će to i dalje biti jedino slavlje Zagrebaša. Njemački sastav je nakon prvih 30 minuta imao pet pogodaka razlike (15:10). Međutim, u nastavku je momčad Silvija Ivandije odigrala fantastično. PPD Zagreb je drugi dio utakmice dobio 15:6 nadoknadivši veliki zaostatak. Na koncu je hrvatski prvak slavio 25:21.

Bila je ovo možda i ključna utakmica PPD Zagreba u borbi za plasman u osminu finala. Da su Zagrebaši izgubili i ovaj susret izgledi za plasman u drugi krug bili vrlo mali.

"Čestitam dečkima na sjajnoj predstavi u drugom poluvremenu. Drugih 30 minuta igrali smo kako bi ja želio da igramo stalno. U prvom poluvremenu smo imali problema i morao sam igrače u pauzi smiriti za nastavak. Ovo nam je važna pobjeda," poručio je Silvio Ivandija.

PPD Zagreb je do pobjede predvodio Igor Vori s pet golova, dok su Lovro Jotić, Luka Šebetić, Zlatko Horvat i Josip Valčić zabili po tri gola. Odličan je bio, posebice u drugom poluvremenu i vratar Matevz Skok s deset obrana. U redovima njemačkog sastava najefikasniji su bili Dejan Manaskov s pet i Mads Larsen sa četiri gola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider