Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U rasprodanoj Areni

Rukometni spektakl: Lov na senzaciju protiv Karabatića, Hansena, Omeyera i društva

Pred PPD Zagrebom je rukometni spektakl u rasprodanoj Areni…

Rukometni gigant PSG danas gostuje u zagrebu u sklopu 11. kola Lige prvaka. Velik je to događaj kad se uzme u obzir da su hrvatski rukometaši nedavno osvojili brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Za momčad Veselina Vujovića to je prilika da još jednom pokaže kako u Zagrebu nitko ne može unaprijed upisati bodove, a na krilima rukometne euforije moguće je i iznenađenje. Iako je momčad koja u svojim redovima ima Karabatića, Hansena, Narcissea, Abaloa, Vorija i Omeyera, ali i druge reprezentativce svojih zemalja, izraziti favorit.

Međutim, iskusni Igor Vori, koji nije nastupio na Euru, spušta loptu na zemlju. Za njega su šanse u toj utakmici 50-50, jer respektira borbenu Zagrebovu momčad koja je već nekoliko puta znala iznenaditi favorita. Istina, Zagreb je nepredvidiv i neugodan, posebno za jače protivnike gdje nema što za izgubiti.

''Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja spada u dva ili tri glavna favorita za osvajanje Lige prvaka. Pariz je sjajna ekipa, dobro pokrivena na svim pozicijama i mislim da je suvišno trošiti riječi o tome otkuda prijeti opasnost'', jasan je bio Vujović uoči utakmice.

Zagrebaši puno nade polažu u obranu na čelu s dva izvrsna vratara. Filip Ivić i Ivan Stevanović mogli bi stvoriti puno problema francuskom sastavu, ali bit će važno i preuzeti odgovornost u napadu. Ne sumnjamo da je Vujović pripremio ekipu, a najviše pažnje u obrani davat će se Nikoli Karabatiću i Mikkelu Hansenu, dvojici razornih napadača o kojima i ovisi igra PSG-a.

Ove dvije momčadi dosad su se susretale tri puta. Dvaput lani u Ligi prvaka i jednom ove sezone. I dok je u Parizu pobjeđivao PSG, u Zagrebu je slavio – Zagreb. Neka tako bude i danas. Unatoč tome što se radi o vanserijskoj skupini igrača, ali ne i o vanzemaljcima.

Utakmica je na rasporedu u 18.45, a zagrebačka Arena je rasprodana. Ne dvojimo kako nas očekuje veličanstvena atmosfera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider