Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
problemi s ozljedama

PPD Zagreb igra utakmicu odluke: 'Nema druge. Moramo pobijediti'

Nakon neočekivanog poraza u Turskoj PPD Zagreb mora slaviti protiv Bešiktaša ako želi izboriti prolaz u drugi krug natjecanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica protiv Bešiktaša je "biti ili ne biti", izjavio je u utorak trener Prvog plinarskog društva Zagreb Veselin Vujović uoči susreta 9. kola EHF Lige prvaka u kojemu će u četvrtak 26. studenog u Areni Zagreb ugostiti turski Bešiktaš.

"Utakmica s Bešiktašem je utakmica za biti ili ne biti. Kada smo igrali u Turskoj bili smo smatrani favoritima, ali smo imali nekih problema nakon tog poraza. Sada nakon dva poraza od Flensburga moramo se izboriti za petu ili šestu poziciju koja vodi u drugi krug i moramo pobijediti Bešiktaš", kazao je Vujović, dodajući kako situacija s ozlijeđenima u momčadi nije sjajna.

"Onima koji su bili ozlijeđeni prije Flensburga pridružio se i Kontrec koji ima kontuziju rebra i lakta. Ne znam hoće li biti u sastavu za utakmicu u četvrtak", dodao je. "No, ostali igrači i mi u stručnom stožeru smo svjesni da, ako želimo ostvariti dobar plasman i pokazati kakvu kvalitetu imamo, moramo dobiti Bešiktaš", naglasio je.

Na konferenciji za novinare je uz Vujovića bio i igrač Dobrivoje Marković koji je također naglasio važnost ove utakmice.

"Ovo je za nas utakmica polusezone, moramo dobiti Bešiktaš i nakon toga imamo tjedan dana da se spremamo za Vislu i da se borimo za poziciju broj pet", kazao je Marković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider