Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Red Bull Air Race

Posebne cijene ulaznica za Red Bull Air Race do 30. travnja

Svjetsko prvenstvo Red Bull Air Race vratilo se na velika vrata na osam svjetskih lokacija. Nakon tradicionalne utrke održane u Abu Dhabiju i nadolazeće u japanskoj Chibi, 30. i 31. svibnja, najpoznatija svjetska zračna utrka održava se ponovno u Rovinju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbrži i najatraktivniji motosport prošle je godine u vikendu prvenstva privukao više od pedeset tisuća obožavatelja brzine koji su uživali u zračnim vratolomijama najboljih pilota u svojoj klasi.

Ovog proljeća brojna publika vraća se u Rovinj, baš kao i ljubitelji adrenalina koji žele svjedočiti zračnim manevrima najboljih svjetskih pilota, koji pri brzini do 370 km/h nevjerojatnom preciznošću upravljaju između 25 metara visokih zračnih vrata.

Ulaznice Early Bird kupljene do 30. travnja snižene su 20 posto za Zonu A i Race Club

Uvala Valdibora i ove će godine biti preuređena u veliko gledalište, odakle će tisuće gledatelja pratiti spektakl u zraku nedaleko od njih. Ulaznice su za one koji ih odluče kupiti prije 30. travnja 20 posto jeftinije za Zonu A i Race Club. Gledatelji Zone A utrku će pratiti s tribina te pored toga utrku gledati i na velikim ekranima ispred njih, uz stručnog komentatora.

U ekskluzivnom Race Clubu, osim sjajnog ozvučenja i položaja za praćenje utrke, gledatelji će moći uživati i u otvorenom šanku s bogatom ponudom pića. Važno je istaknuti kako je ulaz osobama s invaliditetom u potpunosti slobodan u Zonama A, B i C, dok djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz u zonu C (dvoje djece po osobi). Mališani do pet godina ulaze besplatno u Zone B i C te u Zonu A. Ulaznice su dostupne u sustavu eventim.hr.

Impresivan odaziv na prvi Red Bull Air Race u Rovinju prošle godine, kad je pobjedu nakon uzbudljive završnice odnio Austrijanac Hannes Arch, očekivano će nadmašiti ovogodišnje izdanje adrenalinskog natjecanja koje je Istru, jadransku obalu i Hrvatsku pozicioniralo među najprestižnije lokacije koje ljubitelji adrenalinskih izazova nikako neće zaobići. Posjetitelji iz cijeloga svijeta opisali su zapadnu obalu Istre savršenom kulisom za najpoznatiji zračni sportski spektakl na svijetu kojemu će se rado vraćati.

Više informacija na www.redbullairrace.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider