Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prema istraživanju Forbesa

Ovo su dvoje najplaćenijih sportaša današnjice

Američki boksač Floyd Mayweather i ruska tenisačica Marija Šarapova najplaćeniji su sportaš i sportašica svijeta u 2014. godini prema istraživanju magazina Forbes...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Floyd Mayweather je, zahvaljujući i svojoj nepobjedivosti u 47 mečeva, u ovoj godini dosad zaradio ukupno čak 105 milijuna dolara, te je daleko iza sebe ostavio nogometaša Real Madrida Cristiana Ronalda s 80 milijuna dolara, te NBA zvijezdu LeBrona Jamesa, koji je uprihodio 72,3 milijuna USD. Mayweatheru je za prvo mjesto i 105 milijuna dolara na Forbesovoj listi trebalo ukupno samo 72 minute provedene u ringu ove godine, imao je samo dvije borbe u kojima je pobijedio Canela Alvareza i Marcosa Maidanu.

Na četvrtom mjestu je nogometaš Barcelone Lionel Messi (64,7), na petom košarkaš Lakersa Kobe Bryant (61,5), a na šestom golfer Tiger Woods (61,2). Među prvih deset su još Roger Federer (56.2), golfer Phil Mickelson (53,2), Rafael Nadal (44,5) i zvijezda NFL momčadi Atlanta Falconsa Matt Ryan (43,8).

Kod sportašica je i dalje najplaćenija Marija Šarapova koja je s 24,4 milijuna dolara ukupno na 34. mjestu, a iza nje su kineska tenisačica Na Li (23,6) i Serena Williams (22). (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider