Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
A kad ono...

Omeyer razočaran, šokirani Francuzi mislili kako će Hrvati 'puknuti'!

Francuski izbornik Onesta i njegovi igrači čudili su se nakon ispadanja u četvrtfinalu - 'zašto mladi Hrvati nisu pali pod pritiskom jakih Francuza?'

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mislili su da mogu još jednom otići do kraja na SP-u. Željeli su i treći naslov svjetskih prvaka u nizu. No, dvostruki olimpijski pobjednici i apsolutno najbolja generacija u povijesti rukometa lupila je o zid. I to onaj hrvatski. Napokon!

>> Francuski mediji: 'Logično, napokon... Ovo je kraj jedne ere!'

>> Goluža otkrio: Poruka prije utakmice nas je nabrijala!

>> Ofenziva Hrvata na Karabatićev 'fejs': 'Jesi se barem kladio na Hrvatsku?'

>> 'Što reći, koju posluku porati? Šaljem posluku Francuzima da sad idemo po zlato!'

>> Otkrivena tajna veza: Hrvatski rukometaš u vezi sa sestrom suigrača!

Ispali su već u četvrtfinalu, što je za njih veliki šok. Po reakcijama se čini kako su taktiku gradili na činjenici da Hrvati 'pucaju' kad igraju protiv Les Bluesa. Ne i ovaj put.

Claude Onesta kao da je gradio taktiku 'mladi Hrvati će se slomiti'.

''Kad smo im se približili, mislili smo da će puknuti. Bio sam presretan rezultatom na kraju prvog poluvremena, misleći da su Hrvati pred kolapsom. Prevario sam se. Htjeli smo obeshrabriti njihove mlade igrače. No, oni su bili nezadrživi'', rekao je francuski izbornik.

''Tijekom cijelog turnira nedostajalo nam je ritma. Je li to posljedica Londona? Moguće. Istina je da nam je u Španjolskoj nedostajalo svježine'', zaključio je Onesta.

''Hrvati su bili pravi, a nama se dogodilo baš ono što nismo htjeli. Mislili smo da će puknuti kad smo se vratili u drugom dijelu. Sad se moramo naučiti prihvatiti poraz'', rekao je iskreno sjajni pivot Cedric Sorhaindo.

I Daniele Narcisse kaže kako su mislili da će protivnik mentalno pasti.

''Agresivnom igrom htjeli smo ih natjerati da posumnjaju u svoje mogućnosti. Na kraju je to uspjelo njima, a ne nama. Čestitam Hrvatskoj na velikoj predstavi.''

''Igrali su agresivno u obrani. Mirko Alilović je bio fenomenalan (13 obrana opa.a.). Hrvati su bili bolji i zaslužili su pobjedu'', rekao je Barachet.

Mirko je sjajan bio na našem golu, a Thierry Omeyer imao je tri obrane manje na drugoj strani. Nije branio loše, ali nije ni izludio Kauboje kao u prijašnjim utakmicama.

''Imali smo velike ambicije, sjajno smo bili fizički pripremljeni. Razočaran sam...''
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider