Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Fantastična partija

Novi veliki skalp Prvog plinarskog društva: U Areni pao turbo bogati PSG!

Rukometaši Prvog plinarskog društva pobijedili su PSG u osmom kolu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvo plinarsko društvo Zagreb pobijedilo je PSG 25:24 i napravilo veliki korak prema nokaut fazi rukometne Lige prvaka.

Igrači Zagreba, kao što su u prvom kolu iznenadili njemački Kiel, isto su ponovili i protiv Paris Saint-Germaina za kojeg igraju proslavljeni francuski reprezentativci Thierry Omeyer, Daniel Narcisse, Luc Abalo, zatim Danac Mikkel Hansen, te trojica hrvatskih reprezentativaca Igor Vori, Marko Kopljar i Jakov Gojun.

Presudila serija sredinom drugog dijela

Zagrebaši su vodili gotovo cijeli susret, u prvom poluvremenu sa gol ili dva razlike, a najvišu prednost imali su u završnici poluvremena (14:11). Na odmor su otišli sa golom prednosti, a kod rezultata 17:17 igrači Zagreba zabili su četiri pogotka u nizu i u 48. minuti imali su vodstvo 21:17. Francuska momčad uspjela se par puta približiti na gol razlike, ali to je bilo sve. Zagrebaši su na kraju zasluženo slavili.

Kod Zagreba najefikasniji su bili Sandro Obranović i Zlatko Horvat sa po 5 golova, te Josip Valčić sa 4, a vratar Filip Ivić skupio je 11 obrana. PSG je predvodio Daniel Narcisse sa 6 pogodaka.

Do kraja najtjecanja po skupinama PPD Zagreb 14. veljače dočekuje španjolsku La Rioju, a u zadnjem kolu, 22. veljače, gostuje kod posljednjeplasirane ekipe, makedonskog Metalurga.

LJESTVICA:

1. THW Kiel 7 0 1 +33 14

2. Paris Saint-Germain 5 0 3 +22 10

3. PPD Zagreb 4 0 4 -10 8

4. La Rioja 3 1 4 -1 7

5. Meškov Brest 2 2 4 -4 6

6. Metalurg 1 1 6 -40 3

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider