Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
10. hat-trick

Jevgenij Malkin 'samostalno' sredio Vancouver

Dva hat-tricka postignuta su na utakmici Pittsburgha i Vancouvera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pittsburgh Penguinsi su u noći sa subote na nedjelju s 5-4 pobijedili Vancouver Canuckse, a Jevgenij Malkin je u slavlju postigao svoj deseti hat trick u NHL-u.

I Jannik Hansen je upisao hat trick u porazu Vancouvera koji je poveo nakon što je on zabio dva gola u prvoj trećini. Na 2-1 je smanjio Malkin na početku druge trećine, a Bo Horvat je povećao prednost Canucksa na 3-1.

No onda je Malkin s gva gola doveo Pittsburgh do izjednačenja. Bryan Rust je zabio za prvo vodstvo Pittsburgha 4-3 sedam minuta prije kraja utakmice, a onda je Sidney Crosby poslao pak u praznu mrežu 1:23 minuta do kraja. Svoj treći gol na utakmici je 16,8 sekundi prije kraja zabio Hansen za konačan rezultat 5-4. Malkin je najbolji strijelac Penguinsa sa 23 gola i 47 bodova, u zadnjih 16 utakmica je zabio devet golova i osvojio 20 bodova.

Montreal Canadiensi su sa 3-2 bili bolji od Toronto Maple Leafsa nakon izvođenja kaznenih udaraca prekinuvši tako niz od pet poraza. Golove za Montreal u izvođenju kaznenih udaraca zabili su Lars Eller i Max Pacioretty, a Peter Holland je zabio za Toronto. Mike Condon je obranio 17 udaraca na utakmici i četiri od pet pokušaja u kaznenim udarcima za Montreal (24-20-4). Montreal je u prvoj trećini poveo 2-0 golovima Davida Desharnaisa i Thomasa Fleischmenna, a u drugoj trećini su za Toronto zabili Nazem Kadri i Joffrey Lupul. Zadnja je trećina završila bez golova.

NHL liga, subota:

Arizona Coyotes - Los Angeles Kings 3-2
Pittsburgh Penguins - Vancouver Canucks 5-4
San Jose Sharks - Minesota Wild 4-3
Boston Bruins - Columbus Blue Jackets 3-2 (kazneni udarci)
Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens 2-3 (kazneni udarci)
Detroit Red Wings - Anaheim Ducks 3-4
Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 5-2
Winnipeg Jets - New Jersey Devils 1-3
Dallas Stars - Colorado Avalanche 1-3
Edmonton Oilers - Nashville Predators 1-4

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider