Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Ostali sportovi
Preokret Kingsa

NHL liga: Druga uzastopna pobjeda aktualnih prvaka

Los Angeles Kingsi, aktualni prvaci NHL lige, svladali su kao domaćini Vancouver s 3-2 boljim izvođenjem penala, te upisali drugu uzastopnu pobjedu u skraćenoj sezoni…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su u prve tri utakmice osvojili samo jedan bod, Kingsi su popravili raspoloženje svojim navijačima u sljedeće dvije utakmice. Protiv Canucksa su uspjeli nadoknaditi zaostatak 2-0. Naime, Vancouver je poveo s 2-0 golovima Zacka Kassiana i Alexandrea Burrowsa. Za domaćine je prvi pogodak postigao Jeff Carter u drugom periodu s igračem više. Branič Slava Vojnov izjednačujući pogodak za 2-2 postigao je 43 sekunde prije kraja utakmice. Jeff Carter jedini je od šestorice igrača u pucanju penala bio uspješan.

Boston Bruinsi, vodeća momčad istoka, svladali su u gostima Carolinu s 5-3, čime su stigli do učinka od devet bodova u pet utakmica. Zdeno Chara upisao je gol i dvije asistencije, Nathan Horton gol i asistenciju, Tyler Seguin je zabio gol u praznu mrežu i dodao jednu asistenciju, dok je Brad Marchand zabio gol s igračem manje. Strijelac za vodstvo Bostona 4-3 minutu i 50 sekundi prije kraja dvoboja bio je David Krejci. Za domaćine su zabili Jamie BcBain, Jeff Skinner i Eric Staal, koji je upisao i jednu asistenciju.

Keith Yandle uknjižio je gol s igračem više i dvije asistencije u domaćoj pobjedi Phoenixa protiv Nashvillea 4-0. Edmonton je do pobjede 4-1 na svom ledu protiv Colorada stigao postigavši sva četiri pogotka s brojčanom prednošću na terenu. Uspješan domaćin bio je i Columbus, koji je s 2-1 svladao Dallas. (TS)

NHL liga, ponedjeljak:

Columbus – Dallas 2-1

Carolina – Boston 3-5

Phoenix – Nashville 4-0

Edmonton – Colorado 4-1

Los Angeles – Vancouver 3-2 (penali)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider