Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Posebno nervozna

'Nakon straha - ponos': Mama Kostelić poručila Ivici što želi

S posebnom nervozom novi pohod Ivice Kostelića na olimpijsku medalju u superkombinaciji u Zagrebu je, pred televizorom, proživljavala njegova i Janičina majka Marica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Prvo strah, poslije ponos naravno. Bila je jedna knedla u grlu koja je onda pustila. Vidim ga da je nesretan, da je zabrinut, a onda si mislim kako je išlo kraju pa ipak je to olimpijska medalja", ponosno će Marica Kostelić.

Ivica i Janica najuspješniji su brat i sestra u povijesti zimskih olimpijskih igara, ali put do uspjeha i brojnih suza radosnica obilježile su i ozljede, bol i operacije.

"Da li je bilo vrijedno? Moja djeca su zadovoljna sa skijanjem sa rezultatima koje su postigli. Drugo uvijek ostaje ono što visi u zraku to sve operacija i ozljede. Gledajući na sve to su ipak moja djeca i normalno da ja imam neke druge poglede na to a što se tiče sportskih uspjeha mislim da svatko može biti ponosan s tim", kaže mama Marica.

Ipak ne očekuje da Ivica, zbog toga, karijeru ranije privede kraju: "Normalno ja ću njega podržati u čemu god on odluči. Očekujem da on bude zadovoljan. Da završi ovu sezonu sa osmjehom na licu."

Ali priznaje kako već priželjkuje prinove u obitelji Kostelić, da postane baka: "Ja ko mama, nadam se", poručila je Marica Kostelić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider