Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poslao ga u bolnicu

Najveća kazna u povijesti njemačke lige: Hrvata udario glavom!

Torsten Jansen dobio je najveću kaznu u povijesti njemačkog rukometa zbog udaranja Ivana Ninčevića, hrvatskog reprezentativca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši njemački rukometni reprezentativac Torsten Jansen zaradio je maksimalnu kaznu od rukometnog saveza Njemačke za krajnje nesportski potez prema našem Ivanu Ninčeviću.

Jansen (36) je kažnjen s 10 utakmica suspenzije i 15 tisuća eura novčane kazne! To je najrigoroznija kazna koju je zaradio ijedan igrač u povijesti njemačkog rukometa! Rukometaš HSV-a će tako propustiti posljednje dvije utakmice Bundeslige, ali će zato zaigrati na završnom turniru Lige prvaka (1. i 2. lipnja).

Podsjetimo, Jansen je kažnjen jer je u utakmici 32. kola, svega 37 sekundi prije kraja susreta koji je rezultatski bio riješen (HSV vodio 28-25), vlastitom glavom udario hrvatskog reprezentativca, člana Füchse Berlina, u glavu, te ga poslao u bolnicu!

Ninčević je nekoliko minuta bio bez svijesti, a nakon detaljnih pregleda u bolnici objavljeno je da je zaradio poveću porezotinu ispod desnog oka, nagnječenje jagodične kosti, te blaži potres mozga.

Recimo i da HSV ima dva tjedna da uloži žalbu na donesenu presudu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider