Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sedmi poraz zaredom

Muke Detroita se nastavljaju na domaćem ledu

U noći s petka na subotu u NHL ligi je odigrano deset utakmica, a skoro u polovici od njih (četiri) su odluku donosili penali...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Washington je s 4-3 slavio kod Detroita nakon što je nadoknadio dva pogotka zaostatka u posljednjoj trećini. Pri izvođenju penala je, pak, jedini zabio Nicklas Backstrom i time povećao crni niz Detroita na domaćem ledu. Naime, Red Wingsi su izgubili već sedmi put zaredom pred svojim navijačima, kao što su izgubili čak jedanaesti put zaredom u produžetku, u domaćoj dvorani.

Niz od tri poraza je prekinuo Pittsburgh svladavši na domaćem ledu Nashville 4-1. Po pogodak i asistenciju su u to slavlje ugradili James Neal i Brandon Sutter.

Novi trener Ted Nolan možda je izazvao pozitivan šok kod igrača Buffala koji su pobijedili Toronto 3-1 i tako došli do tek pete pobjede u sezoni. Sredinom druge trećine Toronto je vodio 1-0, a onda je uslijedio odgovor Buffala kroz tri pogotka.

Boston je pamtio niz od čak 11 pobjeda kod Ottawe, ali i toj je seriji došao kraj. Ottawa je pobijedila Boston 4-2, makar su gosti vodili 2-0. Igrač utakmice bio je Jason Spezza s pogotkom i asistencijom. (TS) 

NHL liga, petak:

Buffalo - Toronto 3-1

Carolina - Anaheim 3-2, penali

New Jersey - Los Angeles 0-2

Pittsburgh - Nashville 4-1

Columbus - Montreal 2-3, penali

Detroit - Washington 3-4, penali

Ottawa - Boston 4-2

Winnipeg - Philadelphia 3-2, penali

Minnesota - Florida 3-2

Edmonton - San Jose 1-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider