Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki finale

VIDEO Cleveland poveo 1-0 protiv Chicago Cubsa

Cleveland Indiansa poveli su sa 1-0 u pobjedama protiv Chicago Cubsa u finalu MLB lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači Cleveland Indiansa poveli su sa 1-0 u pobjedama protiv Chicago Cubsa u finalu doigravanja američke profesionalne baseball lige (MLB), oni su u prvoj utakmici ovogodišnjeg "World Seriesa" na svom terenu slavili s uvjerljivih 6-0.

Odličan je bio startni bacač Indiansa Corey Kluber koji u šest izmjena nije dopustio suparnicima niti jedan bod, a pritom je ostvario devet "strikeoutova" od čega osam u prve tri izmjene.

Domaći udarači su, pak, "načeli" gostujućeg startnog bacača Johna Lestera već u prvoj izmjeni tijekom koje su ostvarili dva boda i to nakon što su iz igre već ispala dva igrača i Lesteru je trebao još samo jedan "out" kako bi se izvukao iz te izmjene.

Ipak, Lester nije uspio izaći na kraj s Lindorom, Napolijem i Santanom, da bi Jose Ramirez svojim udarcem osigurao prednost za domaći sastav. Potom je još Lester pogodio lopticom Brandona Guyera u nogu pa je Cleveland poveo sa 2-0.

Do kraja utakmice napadački se istaknuo Roberto Perez s dva "home runa". Prvi u četvrtoj izmjeni donio je jedan, a drugi u osmoj čak tri nova boda za Indianse.

Druga utakmica na programu je već u noći sa srijede na četvrtak također u Clevelandu, a prvak će postati ona momčad koja prva ostvari četiri pobjede.

Cleveland je posljednji put prvak bio 1948. godine, a Chicago naslov čeka od 1908.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider