Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Deseti poraz u sezoni

'Medvjedi' poraženi od viceprvaka KHL-a

Hokejaši Medveščaka doživjeli su deseti poraz u ovosezonskom izdanju KHL-a nakon što su bolji od zagrebačkih oklopnika u nedjelju u Kazanju bili domaći AK Bars s 2-0 (1-0, 0-0, 1-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlogodišnji poraženi finalisti u borbi za Gagarinov kup poveli su već u 2. minuti na prilično sretan način. Naime, vratar Medveščaka Gašper Krošelj uspio je zaustaviti udarac Gluhova, no na nesreću Slovenca pločica se odbila u zrak i od njegovih leđa završila u mreži. Krošelj je bio najbolji igrač "medvjeda" na ovoj utakmici, na kojoj su igrači Medveščaka imali samo 14 udaraca prema domaćem vrataru, u odnosu na 29 pokušaja hokejaša iz Kazanja.

Krošelj je sve do 54. minute držao Medveščak u igri, ali je tada po drugi put kapitulirao, kad ga je uspio svladati Lukojanov. Emil Garipov uspio je sačuvati svoju mrežu i donijeti sedmu ovosezonsku pobjedu svojoj momčadi koja se s 28 bodova iz 19 utakmica nalazi na 8. mjestu Istočne konferencije KHL-a.

Medveščak je iz 21 utakmice osvojio 34 boda i trenutno je šesti u Zapadnoj konferenciji. Prije serije od sedam domaćih utakmica Medveščak će u utorak odraditi gostovanje kod Lade u Toljatiju. Lada je posljednjeplasirana momčad Istočne konferencije.

AK Bars - Medveščak 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

Strijelci: 1-0 Gluhov (2), 2-0 Lukojanov (54)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider