Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nisu imali snage

Kraj sezone: 'Medvjedi' u produžetku izgubili u Salzburgu!

Hokejaši Red Bull Salzburga na svom su ledu pobijedili zagrebački Medveščak u produžetku s 3-2 (0-0, 2-1, 0-1, 1-0) u šestoj utakmici četvrtfinala doigravanja EBEL lige, čime su dobili seriju s 4-2…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su nadoknadili zaostatak od 2-0 u ovoj utakmici, te su uspjeli odvesti utakmicu u produžetak, igrači Medveščaka na kraju ipak nisu smogli snage za potpuni preokret, koji bi im omogućio odlučujući, sedmi susret pred svojim navijačima u zagrebačkom Domu sportova, pa će u polufinalu igrati Red Bull Salzburg. Kao i u petom ogledu u Zagrebu, Red Bull je opet slavio u dodatnom vremenu.

Domaćini su poveli u 26. minuti pogotkom Ryana Duncana s igračem više. Samo 90 sekundi nakon prvog pogotka, domaćini su zabili i drugi, a strijelac je bio Daniel Richmond.

U 38. minuti, prvi gol za ''medvjede'' zabio je David Brine s igračem više. Uspio je jedan odbijanac iz blizine ugurati u mrežu. U 51. minuti, Brandon Buck je s igračem više izjednačio na 2-2 udarcem kroz noge domaćeg vratara.

Nakon dvije minute i 28 sekundi igre ''četiri na četiri'' u dodatnom vremenu, konačni rezultat postavio je Ryan Duncan svojim drugim pogotkom na utakmici za veliko slavlje domaćina. 

EBEL doigravanje, četvrtfinale:

Red Bull Salzburg – Medveščak 3-2 u produžetku (0-0, 2-1, 0-1, 1-0), RB Salzburg je dobio seriju 4-2

Villach – Linz 6-1, rezultat u seriji je 3-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider