Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Drugi susret u KHL-u

Medvjedi poravnali pa se raspali: Dinamo im utrpao pet komada!

Nakon visoke 7:1 pobjede u prvom nastupu u KHL ligi protiv moskovskog CSKA, hokejaši Medveščaka doživjeli su gotovo jednako teško prizemljenje porazom od Dinama iz Rige 5:1.

Latvijska je momčad odigrala bolje u Ledenoj dvorani Doma sportova i sasvim zasluženo upisala i drugu pobjedu u isto toliko nastupa u novoj sezoni najjače hokejske lige u Europi.

Andris Džerins bio je dvostrki strijelac za Dinamo, s kojim je Medveščak bio u egalu sve do posljednje trećine koju su gosti dobili s 3:0. Preostala tri pogotka postizali su Martins Cipulis, Mat Robinson i Gints Meija. Jedini gol za Medveščak postigao je Gal Koren.

Treba naglasiti da je Dom sportova i ovoga puta bio ispunjen do posljednjeg mjesta i da su navijači gromoglasno navijali i u trenucima kada je Medveščak bio na koljenima.

U utorak u Zagrebu slijedi još jedna domaća utakmica protiv češkog Leva, a potom u petak obračun protiv slovačkog predstavnika Slovana, također u Ledenoj.

 

KHL liga, 2. kolo:

Medveščak – Dinamo Riga 1:5

Redoslijed: 1. Dinamo Minsk 9 (3 utakmice), 2. SKA 6 (-1), Spartak 6 (-1), 4. Dinamo Riga 6 (-1)... 6. Medveščak 3 (-1)..

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider