Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"
Ostali sportovi
Konačno srušili Dinamo

Medveščak produžio nadu za plasman u doigravanje

U susretu 50. kola hokejaške KHL lige Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedio Dinamo iz Minska 4-2 (1-0, 3-0, 0-2) i produžio nadu za plasman u doigravanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ključnim se pokazala druga trećina koju su 'medvjedi' dobili 3-0. Bila je to prva pobjeda Medveščaka protiv bjeloruskog sastava ove godine nakon što je Dinamo u Zagrebu slavio 5-2, a u Minsku 4-3. Za razliku od prošle sezone kada je bio uvjerljivo posljednja momčad Zapada, Dinamo ove sezone igra odlično i već je praktički osigurao doigravanje. Trenutno se nalazi na petom mjestu.

Hrvatski sastav je poveo u drugoj minuti golom Edwina Hedberga, a potom u drugoj trećini zabio još tri gola, a strijelci su bili Patrick Bjorkstrand (32:15), James Wright (36:58) i Ville Leino (39:33). Dinamo je u posljednjih 20 minuta uspio ublažiti poraz, a strijelci su bili Charle Linglet (47:36) i Oleg Goroško (52:14).

Medveščak je pobjedom zadržao teoretske izglede za doigravanje. Deset utakmica prije kraja ligaškog dijela sezone Medvjedi drže 12. mjesto u Zapadnoj konferenciji, a za osmoplasiranim Vitjazom zaostaju sedam bodova.

"Medvjedima" sada slijedi mjesec dana gostovanja, čak osam gostujućih susreta zaredom. Prvo kod Jokerita (28. siječnja), zatim u Rigi protiv Dinama (30. siječnja), pa u St Petersburgu protiv SKA (1. veljače), a zatim slijede ogledi protiv Dinama iz Moskve (3. veljače), Sjeverstalja (11. veljače), moskovskog CSKA (13. veljače), Torpeda (15. veljače), te Vitjaza (17. veljače). Posljednje dvije utakmice regularnog dijela sezone Medveščak će igrati kod kuće protiv Dinama iz Rige (20. veljače) i Jokerita (22. veljače).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider