Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Ice Fever' ruši granice

'Medvjedi' zapalili Arenu: Navijači ušli u Guinessovu knjigu rekorda!

Hokejaši Medveščaka popravili su dojam nakon teškog poraza od moskovskog Dinama u petak (5-0). U nedjelju su u zagrebačkoj Areni pobijedili Vitjaz iz Podolska s 4-2…

Poveli su ''medvjedi'' u 12. minuti pogotkom Jonathana Cheechooa, a najveći su korak prema pobjedi napravili u drugoj trećini u kojoj su zabili tri gola i poveli s 4-0. Strijelci su bili Mike Glumac, Michael Ryan i Charles Linglet.

U zadnjoj su se trećini domaći hokejaši malo opustili što je rezultiralo s dva gola Vitjaza. Pogotke su zabili Airat Ziazov i Aleksander Koroljuk.

"Ova pobjeda nam je trebala nakon poraza od Dinama. Nakon tvrdih pola sata smo brzo zabili 3 gola i prelomili utakmicu. Da Vitjaz nema tako dobrog golmana, rezultat bi bio još uvjerljiviji u korist Medvjeda. Publika je bila sjajna, ovaj trenutak s valovima bio je posebno impresivan", rekao je kapetan Medveščaka Cheechoo, a prenosi službena web stranica zagrebačkog kluba.

Oborena dva rekorda

Kakva je atmosfera bila u Areni Zagreb govori i podatak da su navijači Medveščaka ušli u Guinessovu knjigu rekorda tako što su više od 15 minuta održavali navijački val. Rekord je datirao od 1986. godine. Oboren je i rekord u najmasovnijem ženskom navijanju.

Medveščak je i dalje na sedmom mjestu u Zapadnoj konferenciji KHL lige, a sljedeću utakmici igra 4. siječnja kada u Zagreb dolazi Donbass iz Donjecka. (I.M./TS) 

KHL liga, nedjelja:

Medveščak - Vitjaz 4-2 (1-0, 3-0, 0-2)

Redoslijed: 1. Dinamo Moskva 85 bodova (39 utakmica), 2. SKA 78 (39), 3. Donbass 71 (41), 4. Dinamo Riga 69 (38), 5. CSKA 68 (40), 6. Lev 67 (38), 7. Medveščak 65 (40), 8. Lokomotiv 60 (38)…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider