Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Golijada u Zagrebu

Medveščak izgubio od Barisa iz Astane

Medveščaka je izgubio na svom ledu od Barisa iz Astane sa 5:4.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hokejaši Medveščaka izgubili su susret 49. kola KHL-a na svom ledu od Barisa iz Astane sa 4-5 (0-0, 1-2, 3-3).

Nakon što gotovo pola sata nije bilo pogodaka, sredinom druge trećine u manje od tri minute mreža se tresla tri puta. Nažalost, Medveščak je postigao jedan, a primio dva pogotka. Oba gola za Baris postigao je Brandon Bochenski (28:57, 31:34), dok je nakratko na 1-1 poravnao Alexandre Giroux (30:52) svojim prvim pogotkom nakon gotovo tri mjeseca.

Nigel Dawes (43:36) je svojim prvim pogotkom na utakmici povećao prednost gostiju, ali su Kiril Voronin (44:36) i Jiri Smejkal (51:08) uspjeli poravnati na 3-3. Potom je Medveščak imao i igrača više na ledu kojega nije uspio iskoristiti da bi Dawes (56:13) svojim drugim golom vratio prednost Barisu.

Kada je Medveščak dvije i pol minute prije kraja utakmice dobio još jednog igrača više izvukao je i vratara te pokušao stići do poravnanja sa šest klizača. Nažalost, uslijedio je pogodak u praznu mrežu Brendana Shinnimina (58:06) za 3-5 da bi Goran Bezina (59:20) do kraja susreta uspio samo ublažiti poraz.

Medveščak je sada 11. na ljestvici Zapadne konferencije sa 62 boda, 10 manje od osmog Sočija koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, dok je Baris šesti na Istoku sa 71 bodom.

Sljedeći nastup Medveščak će imati u petak kada u Dom sportova stiže Avtomobilist iz Jekaterinburga.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider