Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bivši NHL-ovci

Medveščak doveo napadača Jetsa i američkog reprezentativca!

U istom danu Medvešak je potpisao dva bivša NHL-ovca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon prve pobjede u domaćem debiju protiv Čeljabinska, trener Medveščaka Chuck Weber zadovoljno trlja ruke zbog dva nova pojačanja. U Ledenoj dvorani ove će se sezone klizati dva bivša NHL igrača, James Wright i Aaron Palushaj.

Kanađanin James Wright prošle je dvije sezone nosio dres NHL kluba Winnipeg Jets za koje je odigrao 97 utakmica nakon čega je postao slobodan igrač. Nije imao neku zavidnu statistiku (svega dva pogotka), no sigurno će biti veliko pojačanje za Medvjede.

''Wright je pune dvije sezone odigrao u NHL-u. Igrač je koji je igrao na najvišoj razini, odlično igra i u napadu i u obrani te se bori za svaki pak u svakoj utakmici. Visok je, snažan i kliže jako dobro s obzirom na svoju visinu. Iako u NHL-u nije postigao puno pogodaka, siguran sam da će se odlično snaći u našem napadu. Veliki je profesionalac i pomoći će nam u mnogim segmentima igre s kojima smo se borili početkom sezone'', rekao je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Drugo pojačanje je Amerikanac Aaron Palushaj, koji je nosio dres američke reprezentacije na Svjetsko prvenstvu prošle godine. Proteklu sezonu proveo je u AHL-u, a par sezona je bio u i u NHL-u u Montreal Canadiensima i Carolina Hurricanesima.

''Palushaj je igrač za kojeg vjerujemo da će biti jedan od naših top napadača. Brz je igrač, iznimno talentirani napadač, a ima i nešto NHL iskustva. Vjerujemo da će dati novu dimenziju našim linijama i postići pogotke koji su nam potrebni. Pratili smo ga tijekom ljeta i konačno smo ga na kraju uspjeli dovesti u naš klub'', rekao je Fox.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider