Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Uživali smo u Zagrebu'

Mark French ostaje trener Medveščaka: 'Ovo je odlična sredina za moju djecu'

Trener Mark French, koji je ove sezone Medvjede doveo do playoffa, produžio je ugovor s Medveščakom te rekao kako je ovo lijep trenutak za njega i njegovu obitelj jer su mu se Zagreb i navijači Medveščaka uvukli pod kožu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na završnoj konferenciji Medveščaka u 2013./2014. sezoni u Kontinentalnoj hokejskoj ligi glavni trener Mark French poručio je navijačima da se ponovo svi vidimo na jesen! A to znači samo jedno, trener French ostaje i iduće sezone u Brlogu i s Medvjedima.

''Vraćam se, s obitelji, u Zagreb i iduće sezone što je super. Djeca su mi još mala i ovo je odlična sredina za njih. Uživali smo u Zagrebu i u odnosu koji smo imali s klubom. U Zagrebu me je iznenadio i oduševio odnos igrača s navijačima. Ponosan sam što imam priliku i naredne sezone trenirati Medveščak! Vidimo se iduće sezone'', rekao je trener Mark French osvrnuvši se na tim kakav možemo očekivati u 2014./2015:

''Ove sezone smo pokazali kakva momčad želimo biti. Važno je da to ponovimo i iduće sezone. Vjerujem da će nekim igračima, koji će se vratiti, ovo iskustvo iz prve sezone biti jako bitno. Kemija je iznimno važna, a to smo imali, i uvijek se bojiš da ćeš izgubiti neke od igrača i da će to utjecati na kemiju u momčadi, ali igrači su navikli na to. Promjene se događaju. No, Aaron Fox i Markoantonio Belinić su tu koji će pronaći prave igrače, koji će doći u Medveščak zbog pravih razloga, kao što su to napravili za sada već prošlu sezonu.''

Uz novinarsku konferenciju na kojoj je Mark French potvrdio ostanak na kormilu zagrebačkih Medvjeda, danas je održano i zanimljivo druženje u Osnovnoj školi Antun Branko Šimić. Naime u suradnji sa svojim partnerom UNICEF-om, hokejaši Medveščaka Dario Kostović, Mike Glumac i Mark Popovic, posjetili su učenike 3a razreda te podržali veliku UNICEF-ovu kampanju “Zaustavimo nasilje nad djecom”.

Za prošlu godinu KHL Medveščak je donirao UNICEF-u 37.750,00 kuna, koje su prikupili od prodaje karata, u znak podrške UNICEF-ovim programima za djecu u Hrvatskoj te je time samo potvrđena lijepa suradnja koja traje već 4 sezone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider