Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
8 golova i 8 asistencija

Junak pobjede nad Bjelorusijom: ''Ova Hrvatska može još puno bolje''

Hrvatska je tek u drugom dijelu uspjela slomiti otpor Bjelorusije i doći do treće pobjede na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2017.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji u redovima hrvatske reprezentacije koja je pobijedila Bjelorusiju 31-25 bio je Luka Cindrić, odigrao najbolju utakmicu za Kauboje, zabivši osam golova i podijelivši čak osam asistencija.

''Ponosan sam. Čestitao bih svojim suigračima na borbenosti i pobjedi. Iskoristio sam svoju šansu i dobro se osjećam na poziciji prednjeg vanjskog'', rekao je Cindrić te nadodao:

''Mislim da ova Hrvatska može još puno bolje, pogotovo u obrani i tranziciji. Što se tiče crnih rupa, malo je u pitanju umor, malo koncentracija. Izbornik je danas donio dobru odluku uvevši kasnije Duvnjaka.''

Jedan od junaka treće pobjede Hrvatske na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2017 bio je i Domagoj Duvnjak, koji nije igrao sve do sredine drugog poluvremena. Prvotno je bio plan da ga se odmori, ali onda je ipak zatrebao njegov doprinos.

''Nismo se nikako mogli odlijepiti, ali zato što su Bjelorusi igrali sporo i malo nas uspavali. Kasnije je bilo dobro i utakmica je riješena'', zaključio je Duvnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider