Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Jansrud ostao vodeći

Ligety slavio na domaćem snijegu, Kostelić tek 58., Brigović 60.

Američki skijaš Ted Ligety pobjednik je veleslaloma Svjetskog kupa koji se vozio u američkom zimovalištu Beaver Creeku, a to mu je 23. veleslalomska pobjeda u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvostruki olimpijski prvak u veleslalomu Ted Ligety je vrhunskom izvedbom u drugoj vožnji došao do pobjede nakon što je prvu utrku okončao kao četvrti. Drugi je bio Francuz Alexis Pinturault(+0.18), a treći pobjednik Svjetskog kupa Austrijanac Marcel Hirscher (0.60), dok je veteran Benjamin Raich (36), koji je vodio nakon prve sutrke, nakraju zauzeo četvrto mjesto.

Vodeći skijaš svijeta Norvežanin Kjetil Jansrud bio je 16., ali je zadržao ukupno vodstvo s 412 bodova. Drugi je Hirscher s 240, a treći Austrijanac Hannes Reichelt (207).

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzeo je 58. mjesto u prvoj vožnji. Kostelić je s vrlo visokim startnim brojem 65 buduću stazu na kojoj će se dogodine voziti Svjetsko prvenstvo prošao s velikim zaostatkom od 4.40 sekundi za vodećim Austrijancem Benjamin Raichom.

Bio je daleko od plasmana u drugu vožnju, te je tako nastavio sa serijom loših rezultata jer je u dosadašnjem dijelu sezone ubilježio tek jedan jedini bod. Drugi hrvatski predstavnik Sebastian Brigović bio je 60. s zaostatkom od 5.12 sekundi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider