Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Raspad sistema

Katastrofa PPD Zagreba: Barca im nanijela najteži poraz u povijesti!

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb ostali su daleko od priželjkivanog čuda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvo plinarsko društvo Zagreb doživjelo je pravi potop u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka - Barcelona ih je u svojoj dvorani razbila s 43:21 i zasluženo izborila Final Four koji će se 30. i 31. svibnja održati u Kölnu. Nikad prije ni u jednoj utakmici Zagreb nije primio ovoliko golova niti je izgubio utakmicu s 22 gola razlike.

Nakon minimalnog poraza u zagrebačkoj Areni, zagrebaši su u Kataloniju otišli s ciljem da pokušaju otežati put favoriziranoj Barci do završnog turnira. Međutim, revanš je bio sve samo ne rezultatski neizvjestan...

Poslije uvodnih 6:1, prednost Barce, koja po igračkom kadru više liči na reprezentaciju svijeta nego na jednu klupsku ekipu, samo je rasla, pa je do poluvremena dosegla 13 golova viška.

Ni u drugom dijelu igrači Zagreba nisu uspjeli posložiti svoje redove, a niti je Barcelona htjela spustiti u nižu brzinu, pa je Zagreb doživio svoj najteži poraz u Europi, te je primio najviše golova, čak 43, u jednoj utakmici Lige prvaka.

Ipak, za mladu ekipu Zagreba ovo je bila uspješna sezona u najjačem klupskom natjecanju, stigli su do četvrtfinala, a na svom terenu su uspjeli pobijediti velikane poput Kiela i PSG-a.

Uzvrati četvrtfinala LP:

Barcelona - PPD Zagreb 43:21 (prva utakmica 25:23)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider