Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Pokupili sve nagrade

Sprema se velika fešta u Dubrovniku: 'Savršen kraj savršene sezone!'

Jugaši su u Budimpešti uzeli sve što su mogli i zasluženo slave.

S tri pobjede na završnom turniru Jug je osvojio naslov prvaka Europe, četvrti u klupskoj povijesti i prvi izvan svog bazena u Gružu.

Jugaši su u finalu ostavili Olympiakos na svega četiri postignuta gola za što je najzaslužniji bio sjajni Marko Bijač (ukupno 10 obrana), koji je proglašen za najboljeg vratara Final Sixa.

Kobešćak: Gazili smo sve pred sobom

U najboljoj sezoni u povijesti kluba Jug je osvojio sve što je mogao - prvenstvo Hrvatske i Kup, Jadransku ligu te naposljetku i Ligu prvaka.

"Ne mogu reći da sam očekivao sva četiri trofeja niti da ćemo do kraja sezone ovako funkcionirati jer smo imali dosta problema. Međutim, otkako se ova ekipa okupila prošlog ljeta imali smo pozitivnu energiju, gazili sve pred sobom na najbolji mogući način, bez trošenja emocija na gluposti. Hvala igračima, mom stožeru, klubu koji sve ovo drži i našim navijačima koji su bili tu uz nas, oni su još radosniji nego mi", izjavio je Jugov trener Vjekoslav Kobešćak, prenosi DU list.

Perrone: Ostajem i sljedeće sezone!

U finalni trijumf Juga dva gola ugradio je Brazilac Felipe Perrone, najbolji igrač Final Sixa.

"Strašna, strašna, strašna sezona. Nikad nisam mogao sanjati ovo. Ovo su bili najteži trenuci za mene zbog mog tate, svi su bili uz mene i dali mi podršku. Ovo je za njih", kazao je Perrone i onda obradovao sve navijače Juga.

"Ostajem u Gružu i iduće sezone!"

Inače, Jug je na svojoj Facebook stranici potvrdio kako se večeras vraćaju u Dubrovnik gdje im navijači već spremaju doček - feštu kakvu su i zaslužili.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider