Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Novo pojačanje

Još jedan osvajač Calder kupa u Medveščakovom napadu

Napadač Mike Hedden potpisao je ugovor s Medveščakom te će 2014./2015. debitirati u KHL-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medveščakov roster za 2014./2015. sezonu svakim je danom sve veći i jači. Od danas će zagrebački Medvjedi u svojim redovima imati još jednog Kanađanina, ali i još jednog igrača koji se može pohvaliti Calder kupom - Mikea Heddena.

''Mike je upravo osvojio Calder kup s Texas Starsima. U ovosezonskom playoffu je imao veliku ulogu i bio je drugi vodeći strijelac u doigravanju. On je odličan ''two-way'' napadač, napadač koji je jednako koristan i u ofenzivnoj i u defenzivnoj zoni, igra borbeno i utakmice igra na pravi način, razmišlja o svojim potezima na ledu. Očekujemo da bude među top devet naših napadača'', izjavio je sportski direktor Aaron Fox.

Mike Hedden je rođen 1984. u Dunnvilleu (Ontario, Kanada). Igra na poziciji lijevog krila, a prvi profesionalni ugovor potpisao je 2009. godine za ECHL klub Toledo Walleye. U Toledu je ostao dvije sezone sveukupno odigravši 127 utakmica i skupivši 87 bodova (50 golova, 37 asistencija). Tijekom 2010./2011. sezone odigrao je i svoje prve utakmice u AHL-u, tri za Grand Rapids Griffinse, dvije za Rochester Americanse i jednu za Rockford IceHogse.

Protekle tri sezone bio je standardni član Texas Starsa, AHL filijale Dallas Starsa. Debi u dresu Texasa obilježio je sa 69 utakmica i 34 boda (19 golova, 15 asista). Druge godine je u 70 susreta ostvario 39 bodova (14 golova, 25 asista), da bi netom završenu sezonu okrunio osvajanjem Calder kupa, ali i s odličnim brojkama – 92 utakmice, 72 boda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider