Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tko bi rekao

Iznenađenje za Kauboje: Goluža i igrači oduševljeni posjetom, stiže i Modrić!

Na dan kada Hrvatska igra svoju četvrtu utakmicu na SP-u u rukometu zanimljivi gosti posjetli su bazu naše reprezentacije u Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque te njegov rukometni kolega, Valero Rivera, došli su u 'hrvatsku bazu' i porazgovarali sa Slavkom Golužom i našim igračima.

Budući da je ovaj posjet bio nenajavljen, svi su ostali iznenađeni, ali i oduševljeni neposrednošću uglednih trenera. Izbornik Goluža bio je oduševljen ovom posjetom, pogotovo razgovorom s Del Bosqueom kojega nije ranije poznavao.

>> HRS i izbornik nervozni zbog 'slučaja Balić': 'Nismo mi sekta'

Iako su rukometaši Španjolske s nama u skupini, Goluža i Rivera imali su itekako o čemu pričati. Naravno da se o predstojećem međusobnom okršaju nije govorilo. Podsjetimo, Španjolska je svladala Egipat teže od očekivanog. Egipat je zaprijetio u 48. minuti, kada je smanjio na samo tri gola zaostatka, 23-20. Španjolska je odgovorila serijom 5-0 i riješila pitanje pobjednika.

Kada smo već kod zanimljivih gostiju, svoj dolazak na današnju utakmicu protiv Egipta najavio je i ponajbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider