Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Emotivno o skijanju

Ivica Kostelić ekskluzivno iz Austrije: 'Mojoj majci je bilo teško...'

INmagazin donosi ekskluzivni intervju s našim najpoznatijim skijašem Ivicom Kostelićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na skijalištu u austrijskom Innerkremsu Ivica Kostelić već godinama naporno trenira. Na nadmorskoj visini od 2000 metara, pripremajući se za ovu sezonu, ugostio je ekipu INmagazina. Ivica je vrlo emotivno pričao o skijanju, koje je unatoč velikom odricanju, bilo i ostalo njegova najveća ljubav.

Svjetlani Matić priznao je bi li htio da mu se jednog dana dijete bavi skijanjem, koliko je majci bilo teško tijekom njegove karijere te što će raditi kada odloži skije. Vrlo emotivno je tijekom intervjua pričao o skijanju, koje je unatoč velikoj žrtvi i odricanju, bilo i ostalo njegova najveća strasti i ljubav.

"Za mene je skijanje uvijek bio veliki privilegij, i nikad nisam osjećao da sam žrtvovao nešto da bih uživao u skijanju. Mislim, jednostavno, ako nisam nešto učinio zbog skijanja, to onda nije bilo odricanje. Ja sam uvijek uživao u skijanju, i iskreno mogu reći skoro više od bilo čega drugog. Uvijek sam sretan ako sam svoje vrijeme mogao provesti na skijama. "

Bi li recimo danas-sutra svoje dijete usmjeravao prema skijanju ?

"Ako to dijete želi naravno da ću ga poduprijeti, ali ja ga sam neću usmjeravati u taj sport. Skijanje je dosta i stvarno je brutalan sport. Ozljede su jako izgledne i to su neke stvari koje su jako teške za roditelje. Mojoj mami je bilo sigurno posebno teško'', rekao je Ivica.

Cijeli intervju Ivice Kostelića za INmagazin pogledajte u priloženom videu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider