Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Promašivali zicere

Ivandija: Izgorjeli smo, nedostajao nam je pojedinac koji bi zabljesnuo

Silvio Ivandija rekao je da su igrači Zagreba izgorjeli u prevelikoj želji da dođu do pobjede protiv Kielcea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od europskog prvaka Kielcea sa 23-26 u 7. kolu skupine B Lige prvaka, trener PPD Zagreba Silvio Ivandija rekao je da su njegovi igrači izgorjeli u prevelikoj želji da dođu do pobjede.

"Odigrali smo odličnu zonu, ali promašili smo dosta čistih situacija i nakon toga se nije jednostavno vratiti u utakmicu. Nama je nedostajao pojedinac koji bi zabljesnuo, kao što je to činio vratar Filip Ivić u poljskom sastavu. Posebno je to nedostajalo sa vanjskih pozicija. Želja je bila prisutna, ali jednostavno nije išlo", rekao je Ivandija.

Lovro Šprem je također istaknuo promašene "zicere": "Previše smo griješili, promašili smo pet zicera i uvalili smo se u egal utakmicu, a to se protiv europskog prvaka skupo plaća".

Hrvatski reprezentativni vratar Filip Ivić, koji je sa 11 obrana značajno pridonio pobjedi Kielcea, bio je oduševljen atmosferom i prepunom dvoranom u Varaždinu. "Bili smo u maloj krizi, izgubili smo zadnje dvije utakmice, i zato sam presretan sa ova dva boda. Cilj je pobijediti u dvije preostale utakmice do kraja polusezone i biti prvi u skupini", dodao je Ivić.

"Trenutno nismo u najboljoj formi zbog brojnih ozljeda, ali izborili smo važnu pobjedu nakon dva poraza. Bila je to teška utakmica, Zagreb je dobra momčad i teško je pobijediti takvu ekipu", rekao je trener gostujuće momčadi Talant Dujšebajev.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider