Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dobra vijest iz Njemačke

Ivano Balić vraća se u hrvatski rukomet: 'Počašćen sam!'

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola, dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac te glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza Damir Poljak u Frankfurtu su se sastali s Ivanom Balićem te postignuli dogovor oko njegove nove pozicije koordinatora za hrvatski muški rukomet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivano Balić svoju ce funkciju obnašati od 1. srpnja, a na sastanku je bilo riječi i o brojnim drugim aktualnim temama.

„S gospodinom Balićem dogovorili smo suradnju počevši od kraja ove sezone, odnosno ovoga ljeta, vjerojatno 1. srpnja. Jako smo zadovoljni sto se naša igračka legenda odlučila još jednom pridružiti i uključiti u buduće uspjehe hrvatskog rukometa“, kazao je Šola i nastavio:

„Vezano za imena i buduće kadrovske križaljke naknadno ćemo se očitovati, prošli smo kroz mnoge opcije i možemo reci kako su nam razmišljanja vrlo slična.“

Odmah potom s javnim priopćenjem javio se sam Ivano Balić.

“Počašćen sam što su predstavnici HRS-a došli u Njemačku kako bi razgovarali sa mnom i što me vide u budućnosti u jednoj od uloga u hrvatskom rukometu. Međutim, ja sam još uvijek igrač Wetzlara i ne mogu donositi odluke. Dogovorili smo se da pomognem svojim prijedlozima i savjetom što ću i učiniti u nadolazećem periodu.
Kad mi u lipnju istekne ugovor i službeno završim igračku karijeru, rado ću se odazvati pozivu HRS-a te prihvatiti odgovarajuću funkciju u Savezu. Vjerujem kako ću nakon uvida u stvarnu situaciju zajedno sa stručnim ljudima napraviti kvalitetan program kojim će se odrediti daljnja budućnost hrvatskog rukometa”, zaključio je Balić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider