Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uvjeren u bolje izdanje

Goluža smiruje naciju: Gledat ćete pravu Hrvatsku!

Poslovično oprezni Slavko Goluža s velikim optimizmom čeka četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SP u rukometu stiglo je do četvrtfinala gdje Hrvatska u srijedu igra protiv Poljske.

"Mislim da smo dobili najtežeg protivnika do sada, njih sam i očekivao jer sam znao da Švedska neće moći izdržati protiv njih jer je prepolovljena u vanjskoj liniji. Znamo dobro da im Kim Andersson ne igra i samim time znao sam da će Poljaci u 60 minuta biti bolji i da će slaviti na kraju", kaže Slavko Goluža, koji će zajedno s reprezentativcima u utorak poslijepodne detaljno analizirati Poljake:

"Nema se tu puno što za reći, dosta su neugodni, ali siguran sam da ćemo odigrati puno bolje i agresivnije nego protiv Brazila i da ćemo gledati pravu Hrvatsku. Dobro ćemo se pripremiti i siguran sam da ćemo biti u puno boljem izdanju nego protiv Brazila."

Izbornik je obrazložio zašto Kauboji ranije nisu uspjeli slomiti Brazilce: "Obrana je uvijek bila ključni faktor, to trčanje svih 60 minuta. Bilo je jako teško igrati utakmicu protiv Brazila, rijetko se susrećemo s takvim obranama."

U ponedjeljak su stručni stožer i igrači prošetali ulicama Dohe: "Iskoristio sam priliku, malo da se razbije ta monotonija, 15 dana smo tu, idemo iz hotela u dovranu, iz dvorane u hotel. I ova hrana što jedemo malo nam je dosadilo sve to, jako lijepo je vrijeme, otišli smo se malo podružiti na svježem zraku, ručali smo vani, da napunimo baterije."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider