Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Igrat ćemo 6-0 obranu

Izbornik gledao Poljake: Što je to Goluža zapisao u svoju bilježnicu?

Hrvatska rukometna reprezentacija saznala je suparnika u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Poljsku je s tribina pratio naš izbornik Slavko Goluža...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi su priželjkivali da Poljaci pobjede Švedsku i 'olakšaju' nam put do polufinala, a to se i dogodilo. Rezultatom 24:20 Poljska je bila bolja, a kako je idućeg suparnika vidio naš izbornik podijelio je u intervjuu nakon susreta.

"Igrali su jako dobro. Poljska igra sjajnu obranu koju predvodi vratar Szmal. Što se tiče napada vidjelo se da imaju tri sjajna šutera izvana i vidjelo se da igraju dosta na pivotmena. Cijele sezone su zajedno u Kielcu i to je njihova najveća snaga".

"Ono što sam cijelo vrijeme ponavljao ponovit ću i sada: Mi ovisimo sami o sebi. Suprotstavit ćemo se s agresivnom 6-0 obranom, izaći ćemo malo dublje jer vjerujem u tu našu obranu. Ja sam optimista. Igrači su ok, imali smo dan odmora, a sutra se pripremamo za Poljake", rekao je izbornik Slavko Goluža.

Hrvatska je slavila protiv Poljske u posljednja četiri službena ogleda na velikim natjecanjima, odnosno Poljaci nisu imali uspjeha protiv naših već pet godina!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider