Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Brazil nas je poljuljao'

Goluža nakon podbačaja: Sada moramo vidjeti gdje sam pogriješio!

Izbornik Slavko Goluža prokomentirao je nastup hrvatske reprezentacije na Svjetskom rukomentom prvenstvu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od Danske u utakmici za peto mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu, izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža čestitao je Dancima, ali i svojim igračima na borbenosti tijekom cijele utakmice.

Hrvatska završila Svjetsko prvenstvo s porazom i lošom igrom

„Utakmica se prelomila u prvom poluvremenu, kod rezultata 4:4, gdje smo imali dva vezana isključenja i tu je protivnik otišao na 8:4. Kasnije je utakmica bila u egalu, nemam što zamjeriti svojim igračima, dali su sve od sebe, međutim, protivnik je danas bio bolji“, kazao je Goluža u uvodu.

„Na kraju se želim svima zahvaliti na podršci, ništa, idemo dalje, glavu gore. Svi mi sportaši težimo nečemu većem, ali što je tu je. Kad prespavamo moramo napraviti analizu da nismo uvidjeli gdje smo pogriješili, normalno skupa sa mnom“, kazao je Goluža i dodao kako je svima žao, ali…

„Nitko sretniji od mene i igrača da smo napravili iskorak, ali nekad ispunimo ciljeve, a nekada ne. Utakmica s Brazilom stajala nas je puno živaca, a onda i Poljska. Mi smo htjeli najbolje, a ispalo je kako je ispalo. Riješili smo tu utakmicu s Brazilom u našu korist, ali sigurno i da nas je ta utakmica malo poljuljala. Nakon prvenstva u Španjolskoj došlo je dosta mladih igrača… Sada moramo napraviti dubinsku analizu i vidjet gdje smo i gdje sam pogriješio“, zaključio je Goluža.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider