Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uživajte!

Goluža ga otpisao, EHF ga se sjetio: Pogledajte čaroliju Ivana Balića

Ivano Balić postigao je na desetke spektakularnih golova u svojoj karijeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Službena stranica rukometne Lige prvaka na svom Twitteru je podsjetila na fenomenalan pogodak kojeg je Ivano Balić postigao u svojoj posljednjoj sezoni igranja u Ligi prvaka.

Balić je tada nastupao za Atletico Madrid, klub koji više ne postoji. U utakmici protiv Celje Pivovarne Laško Balić je stajao leđima okrenut na osam metara od gola, da bi se u sekundi sjetio i izveo ono što vjerojatno samo on može...

Ivano je i dalje igrački aktivan, igra za njemački Wetzlar, a ovo mu je posljednja sezona u karijeri što je potvrdio prije nekoliko dana.

Za reprezentaciju Hrvatske nastupao je više od 10 godina, sve dok ga Slavko Goluža nije umirovio uoči Svjetskog prvenstva u Španjolskoj 2013. godine.

Iako su brojni navijači, ali i, što je mnogo važnije, rukometni stručnjaci tvrdili da je Balić mogao pomoći hrvatskoj reprezentaciji u posljednje dvije godine, Goluža nije tako mislio i odrekao se njegovih usluga, baš kao što je to učinio i s Renatom Sulićem, koji s 35 godina na leđima proživljava svoju drugu mladost u Veszpremu i ove je sezone nekoliko puta izabran u idealnu momčad kola rukometne Lige prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider