Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nitko kao njih dvoje

FOTO - Hrvatska na otvaranju u Sočiju: Kostelići za povijest!

Hrvatsku zastavu na otvaranju u Sočiju nosio je Ivica Kostelić.

Spektakularno otvaranje 22. Zimskih olimpijskih igara upriličeno je na Olimpijskom stadionu Fišt, gdje je Ivica Kostelić nosio hrvatski barjak.

Tim činom Ivica je zajedno sa svojom sestrom Janicom ušao u povijest, jer su postali jedini brat i sestra (Janica dvaput) koji su nosili zastavu svoje domovine na otvaranju Igara.

"Bila mi je čast nositi hrvatski stijeg danas na otvorenju. Malo mi je žao što nismo mogli ostati pogledati cijeli show jer sutra imamo trening ujutro, a sada je već dosta kasno, pa onda laku noć", izjavio je Kostelić u videu koji je objavio na svojem Facebook profilu.

Podsjećamo, Hrvatska će u Sočiju imati 11 predstavnika, najviše u skijanju gdje će osim Ivice nastupiti i Natko Zrnčić-Dim, Dalibor Šamšal, Matej Vidović, Filip Zubčić, Sebastian Brigović, Andrea Komšić i Sofija Novoselić.

Preostalih troje hrvatskih sportaša gledat ćemo u skijaškom trčanju (Edi Dadić i Vedrana Malec) te snowboardu (Morena Makar).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider